עוגת גבינה עם פירורים קלה להכנה, והטעם נפלא!

מממ… את העוגה הזו אני ממליצה להכין בצנצנות אישיות לפינוק מושלם! המתכון קל וזה פשוט להכנה! כל אחד יכול! אז איך עושים את עוגת הגבינה המושלמת? כנסו

עוגת גבינה עם פירורים קלה להכנה, והטעם נפלא!

עוגת גבינה עם פירורים (כ-12 מנות)

החומרים:

  • 500 גרם שמנת מתוקה להקצפה
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
  • 2 כפות פודינג וניל
  • 500 גרם גבינה לבנה

לשכבת הפירורים:

  • 300 גרם ביסקוויטים פתי בר
  • 70 גרם חמאה

אופן ההכנה:

מקציפים שמנת ואבקת סוכר עד לקבלת קצף יציב. מוסיפים את הפודינג והגבינה, ומערבבים בעזרת כף.

מכינים את הפירורים:

מפוררים ביסקוויטים פתי בר בעזרת פטיש של שניצל (או במעבד מזון), ממיסים כ-70 גרם חמאה ומוסיפים לפירורים. מערבבים עד לקבלת פירורים לחים. מרכיבים את המנה, ומניחים במקרר עד שהעוגה מתקררת. כעת ניתן להגיש.

המתכון וצילום המנה באדיבות שושי סירקיס 

תרצו לפנק משפחה נזקקת לרגל חג השבועות?

לתרומת עוגת גבינה עם פירורים

כתיבת תגובה