מה הם סדרי העדיפויות שלנו? פורסם דו"ח פעילות 2018

מה הם סדרי העדיפויות שלנו? פורסם דו"ח פעילות 2018

דו"ח פעילות יד אליעזר לשנת 2018 הגיע, ואנו נרגשים לשתף אתכם כיצד חילקנו את התרומות שלכם!

הדו"ח משקף בדיוק את מסלולו של כל שקל שנכנס וכל שקל שיוצא. מדובר על תרומות בהיקף של 262,585,000 שקל שהלכו לנזקקים!

אנחנו ביד אליעזר פועלים ב 100% שקיפות ויעילות. מה שמזכה אותנו מידי שנה בתעודות ניהול תקין, באישורי אפקטיביות ובתמיכות ממשלתיות.

בשנים האחרונות אף זכתה אגודת יד אליעזר בתעודת אפקטיביות של מכון מידות – תעודה המעידה על שקיפות מלאה, יעילות מרבית והצלחה במימוש המטרות.

אז איך מתחלק התקציב?

אם נתעמק בפרטי הדו"ח נגלה כי השנה אנו מתקצבים 15% (39,100,000 ש"ח) לסיוע כספי לנזקקים7.29% (18,008,000 ש"ח) לתוכניות מזון11.86% (29,280,000 ש"ח) לנוער בסיכון, 15.3% (37,100,000 ש"ח ) לאלמנות ויתומים ויותר משלושה מליון שקלים עבור רכישת מטרנה לתינוקות!

את חלקו המרכזי של דו"ח 2018 כפי שנבדק על ידי משרד רו"ח איציצסקו דוד ושות' תמצאו כאן למטה.

מימון הפעילות השוטפת והמיוחדת מגיע באמצעות קרנות צדקה בישראל ובעולם, ממשרדים ממשלתיים ומגופי תמיכה עירוניים.
אך מרבית ההכנסות מגיעות מתרומות של תורמים פרטיים הנוטלים עמנו זכות ושותפות באמצעות התרומות הגדולות והקטנות, כל אחד כפי יכולתו.
עכשיו, כשברור לאן מגיעות התרומות, אפשר לפתוח (שוב) את הלב ולתרום סל מזון למשפחה נזקקת.
לתרומה

בשם הנזקקים ומשפחותיהם, אנו מודים לך על השותפות, על פתיחת היד והלב ועל האמון בנו כשליחים לתת עזרה.
שנזכה להיות תמיד רק בין הנותנים!