יד אליעזר תחלק עופות ובשרים בשווי חצי מיליון שקל

יד אליעזר תחלק עופות ובשרים בשווי חצי מיליון שקל

לקראת החגים תחלק יד אליעזר עופות ובשרים בשווי של 500,000 שקל. העופות יחולקו למשפחות שמצבם הכלכלי הקשה מוכר ליד אליעזר והן מקבלות תמיכה גם במהלך השנה. בשל ההיקף הרב של הנתמכים השנה, תתמקד החלוקה בעיקר באזור הדרום.

המשוב שאנחנו מקבלים על כל חלוקה של עופות ובשרים מחמם את הלב ומכאיב בו זמנית. בחלוקות האלו עומדת מול עיני אישה צעירה שבעלה עזב אותה כשהייתה בהיריון עם תאומים. עד שהתחילו להיעזר בחלוקה של עופות ובשרים מיד אליעזר – התאומים שלה לא טעמו עוף ובשר מעולם. בין הנתמכים שלנו יש כאלו שמוותרים על צרכים בסיסיים ביותר, אבל לשמוע על שנים רבות כל כך של מצוקה אף פעם לא קל.

בראש השנה ובסוכות ישבו המשפחות הנתמכות ליד שולחן החג. שלא כמו בפעמים רבות אחרות, הפעם גם מביתם יעלה הניחוח הערב של מאכלי החג המסורתיים. הם יישאו תפילה לשנת בריאות ושובע עבור כל בית ישראל.

לתרומת סל מזון לחצו כאן